Ellenőrizze, hogyan tudunk segíteni a robotizálásban

Optimalizálni szeretné az üzem termelését, de nem tudja, hol kezdje? Ellenőrizze, hogyan segítettünk robotizálni a gyártósorokat, versenyképesebbé téve a vállalatokat a piacon.

Miért érdemes megkezdeni az együttműködést velünk?

Kawasaki Robotics az ipari robotika területén úttörőként és vezetőként folytatja az élvonalbeli robotok fejlesztését. A Kawasaki robotok számos területen alkalmazhatók, az autó- és repülőgépipartól, az elektronikán, az élelmiszeriparon keresztül az egészségügyig. A versenyképesség és a gyártósorok hatékonyságának növelése lehet az oka annak, hogy itt vagy. Ellenőrizze, hogy a robotizálásnak köszönhetően miként tudjuk támogatni az Ön üzemének fejlesztését. Több mint 50 éve támogatjuk a vállalatokat minden szakaszában – üzleti és műszaki konzultációk, megvalósítás és technikai támogatás szakaszában is.

Nagy hagyományokkal rendelkező japán konszern

Building robots since 1968,
Kawasaki Robotics is the oldest robot manufacturer worldwide

Fejlesztjük a legfontosabb ipari szektorokat

We help our customers to achieve higher productivity and quality using state-of-the-art technology

Törődünk Ügyfeleink üzleti fejlődésével

Növeljük a termékek megbízhatóságát és robotos alkalmazásokat fejlesztünk. Ügyfeleinkkel folyamatos kapcsolatban vagyunk!

143 év

A Kawasaki Heavy Industries konszern 1878 óta működik a piacon

225 000

Kawasaki robot
szerte a világon

13 000

hozzáértő
szakember

Kawasaki Robotics robotok
– alkalmazási kör

Kezdjen el gondolkodni a változásról!

Befektetés az első robotba lépésről lépésre

1

Ingyenes konzultáció:

A megvalósítás előtt alaposan elemezzük Önnel a jelenlegi gyártási módszert, és ellenőrizzük, hogy a robotizálásba történő befektetés jó ötlet lesz-e.

2

Szimulációk:

Dedikált szoftver segítségével teljesítményszimulációkat hajtunk végre, kiválasztjuk a megfelelő robotmodellt, és megbecsüljük a teljes költséget és a beruházás megtérülését.

3

A bevezetés előtti resztek:

Megvizsgáljuk a robotban rejlő lehetőségeket, hogy optimalizáljuk a manuális munkát egy robot alkalmazáshoz, beleértve a robot által készített részletek ellenőrzését is.

4

Végrehajtás:

Gondoskodunk a megvalósítás minden szakaszáról. Szakembereket választunk ki, hogy biztosak legyünk abban, hogy a megoldás megfelel az igényeknek.

5

Technikai támogatás:

Függetlenül attól, hogy Ön maga dönti el a robot megvalósítását, vagy mi hajtjuk végre, számíthat segítségre a tanácsadás, a konfigurálás, a programozás és a szerviz területén.


Szeretne többet tudni?

Vajon hol találkozhat
Kawasaki Robotics robotokkal?

Tekintse meg a Kawasaki robotok bevezetését:

Meet our Hungarian distributor – Lasram Engineering company

Lasram Engineering at 2018 Ipar
Napjai Industry Day

Autóipar – robotmegvalósítás
az autógyártásban

INDSoft – ökoborsó szén
robot raklapozása


Esettanulmányok

Ismerje meg ügyfeleink számára bevezetett megoldásainkat

Frost – raklapozás
az élelmiszeriparban

Siniat – raklapozás
az építőiparban

Wiśniowski – hegesztés az ablak- és ajtóiparban

Śnieżka – raklapozás
a festék- és lakkiparban

Olvassa el a leggyakrabban feltett kérdéseket:

Q

Mennyibe kerül egy ipari robot?

A

Egy Önnel folytatott egyedi megbeszélésen információkat kérünk a robotizálandó alkatreszlétről és az üzemének gyártási folyamatáról. A beszélgetés alapján elkészítjük a teljes állomás számítását, beleértve a tartozékokat, valamint egy robotállomás munkájának és teljesítményének szimulációját (pl. markoló 50 kilogrammos zsákok gyűjtésére vagy hegesztőberendezések).

Végső soron a robot kiválasztása az Ön részletétől, folyamatától és tervezett teljesítményétől függ. Mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy az ipari robotok jobb teljesítmény/ár aránnyal rendelkeznek, mint a kobotok. A megbeszélésen beszélgetni fogunk a számításról és a végleges árajánlatról.

Q

Gyártósor – hogyan lehet elindítani annak automatizálását? Mit érdemes tudni?

A

Számos mítosz létezik arról, hogy mikor az automatizálásba történő befektetés megtérül. Ezzel szemben az automatizálás és a robotizálás még a gyakori váltások és a kis gyártósorok esetén is lehetséges. A termelés megtervezése a teljes vállalkozás működési stratégiájához kapcsolódik,

és számos más folyamathoz, és mindenekelőtt a szervezet

céljaihoz kapcsolódik. Szeretne többet megtudni a gyártás tervezéséről?Szakértőink szívesen segítenek az automatizálás és a robotizálás megtervezésében és megvalósításában.

Q

Milyen iparágakban használják a robotokat?

A

Az ipari robotokat és kobotokat számos iparágban használják, a gyártás minden szakaszában és minden iparágban. Olyan alkalmazásokban dolgoznak, mint alkatrészkezelés, raklapolás, csomagolás, hegesztés, gépkezelés, festés és ragasztás.

Robotjaink működnek többek között a fémiparban (pl. gáztartályok, 15 méteres kapuk vagy kis bútorlábak hegesztésekor), az építőiparban (pl. robotok 50 kg-os cementzacskókat vagy festékesvödröket fordítanak a nap 24 órájában), at epítőiparban használt gépek és eszközök gyártásában (pl. együttműködnek a CNC-géppel az adagolás és a részletek fogadása során). Az ipari robotok lehetővé teszik a versenyképesség növelését.

A munka gyorsaságának köszönhetően hozzájárulnak a hatékonyság növeléséhez és az erőforrások felhasználásának optimalizálásához. Pontosságuknak köszönhetően lehetővé teszik a termékek minőségének javítását és a selejtek számának csökkentését.

Q

Melyik robot melyik alkalmazáshoz használható – hogyan válasszuk?

A

A robot kiválasztása nem könnyű, ha a gyártó több mint 50 különböző modellt kínál. Használhatja a robotkeresőt és a szűrő alkalmazást (pl. kegesztő robot, raklapos robot, gépkezelő robot keresése) és/vagy annak a résznek a súlya alapján, amelyet a robotnak fel kell emelnie/lefordítania/el kell forgatnia, és a hatótávolságot – vagyis vajon a robot meddig ér el ehhez a részlethez, vagy el kell tennie. Érdemes találkozni szakembereinkkel, és csak megismertetni velük egy adott részletet. Ez azért fontos, mert a robot emelési képességének figyelembe kell vennie a megfogó és a munkadarab súlyát. A veled tartott találkozón megismerhetjük a részletet és a folyamatot, valamint tesztelhetjük és kiválaszthatjuk az optimális robotot.

Lépjen kapcsolatba velünk. Együtt megtaláljuk a legjobb megoldást

Marcin Brydak
International Account Manager Kawasaki Robotics CEE HUB

Mail : M.Brydak@kawasakirobotics.pl
Phone : +48 603 790 051

István Kreisz
Ügyvezető igazgató Lasram Engineering Kft.

E-mail : I.Kreisz@lasram.hu
Telefonszám : + 36 (1) 688 1910

Szeretné elkezdeni, vagy kérdése van?
Csapatunk egy kattintással elérhető.