Проверете как можем да ви помогнем с роботизацията

Искате да оптимизирате производството във вашия завод, но не знаете откъде да започнете? Проверете как помагаме за роботизирането на производствените линии, правейки компаниите по-конкурентоспособни.

Защо си струва да започнете сътрудничество с нас?

Като пионер и лидер в областта на индустриалните роботи, КавазакиРоботикс продължават да разработват високотехнологични изделия.Роботите на Кавазаки са приложими от автомобилната и космическатаиндустрии до електрониката, хранително вкусовата промишленост и обществения живот. Предизвикателството да бъдете конкурентоспособни и да увеличите ефективността на вашите производствени линии, са причините, поради които сте тук. Проверете как можем да подкрепим развитието на вашето производствено предприятие благодарение на роботизацията. Повече от 50 години подкрепяме компании на всеки етап – с бизнес и технически консултации, интегриране и техническа поддръжка.

Японски концерн с дългогодишна традиция.

Постоянно изграждаме марката Kawasaki Robotics от 1968 г. насам.

Разработваме ключови индустриални сектори.

Помагаме на нашите клиенти да работят ефективно въз основа на пробивни технологии.

Грижим се за развитието на бизнеса на нашите клиенти.

Повишаваме надеждността на продукта и разработваме роботизирани приложения.

143 години

Концерна Kawasaki Heavy Industries действа от 1878 година

225 000

Роботи на Kawasaki Robotics
по целия свят

13 000

компетентни
специалисти

Роботите Kawasaki Robotics
– гама приложения

Направете първата стъпка
разговаряйте с експерт.

Много често срещаме ситуация, в която предприемачът не знае как да започне или не знае пълния потенциал на процеса на автоматизация и роботизация. Нашите знания ни позволяват да адаптираме решенията към наистина сложни и разнообразни нужди.

Появило се е някое от следните съмнения?

– забелязвате проблеми с качеството / производителността,
– планирате да проектирате нова автоматизирана производствена линия,
– чудите се какви процеси във фирмата да автоматизирате,
– искате да проучите разходите,
– размисляте ,дали инвестицията в роботизация ще бъде рентабилна
– кой робот ще се справи най-добре във вашия случай,
– …имате други съмнения относно автоматизацията?

Резервирайте безплатен разговор с експерт today!

Запознайте се с Кавазаки Роботикс!

Инвестиция в първи робот стъпка по стъпка

1

Безплатни консултации:

Преди внедряване, заедно ще анализираме подробно текущия метод на производство с вас и ще проверим дали инвестицията в роботизация ще бъде добра идея за Вас.

2

Симулации:

Използвайки специален софтуер, ние ще направим симулации на производителността, ще изберем подходящия модел робот и ще изчислим общите разходи и възвръщаемостта на инвестицията.

3

Тестове преди внедряванe

Ще тестваме потенциала на робота за оптимизиране на ръчната работа вкл. чрез проверка на детайлите, направени от робота.

4

Внедряване:

Грижим се със старание за всеки етап от внедряването. Подбираме специалистите така, че да сме сигурни, че даденото решение ще отговори на нуждите на клиента.

5

Техническа поддръжка:

Независимо дали сте решили да внедрите робота сами или избирате да го внедрите чрез нас, можете да разчитате на помощ в областта на консултациите, конфигурирането, програмирането и обслужването.


Искате ли да научите повече?

Къде можете да намерите
роботи Kawasaki Robotics?

Вижте внедряванията на роботи Kawasaki Robotics:

Politech – роботи Kawasaki Robotics в сферата на опаковките за козметичната индустрия

WIŚNIOWSKI – роботизирано заваряване на порти и огради

Автомобилна индустрия – роботизирани внедрения в производството на автомобили

INDSoft – роботизирана палетизация на въглища от екологичен грах


Case Studies

Запознайте се с решенията, които сме въвели за нашите клиенти

Westheimer – aвтоматизация с робот в стара немска пивоварна

Siniat – палетизиране в строителната индустрия

Wiśniowski – заваряване в производството на прозорци и врати

Śnieżka – палетизиране
в бояджийската индустрия

Прочетете най-често задаваните въпроси

Q

Колко струва един индустриален робот?

A

Цената на такъв робот зависи от много фактори. По време на индивидуалната среща с вас, ние искаме информация за детайла, който трябва да бъде роботизиран и за производствения процес във вашия завод. Въз основа на разговора, изготвяме изчисление на цялата стратегия, включително аксесоари, и симулация на работата, както и работата на роботизирана станция (например захват за вдигане на 50-килограмови торби или заваръчно оборудване). В крайна сметка изборът на робот зависи от вашите детайли, процес и планирано изпълнение. Определено си струва да се спомене, че индустриалните роботи имат по-добро съотношение производителност / цена от коботите. За калкулации и крайна ценова оферта, ще разговаряме по време на срещата.

Q

Производствена линия – как да започнете да я автоматизирате? Какво си струва да знаете?

A

Има много митове за това, кога инвестицията в автоматизация е рентабилна. Междувременно автоматизацията и роботизацията са възможни дори при чести смени на оборудване и дори при малки производствени серии. Планирането на производството е свързано с оперативната стратегия на цялото предприятие, както и с редица други процеси, а преди всичко с целите на организацията. Искате да научите повече за планирането на производството? Нашите експерти ще ви помогнат да планирате и внедрите автоматизация и роботизация

Q

В кои клонове на промишлеността се използват роботи?

A

Индустриалните роботи и коботи се използват в много индустрии, на всички етапи на производството и във всички индустрии. Те работят в различни приложения, като обработка на части, палетизиране, опаковане, заваряване, работа с машини, боядисване и залепване. Нашите роботи работят в металургията, (например при заваряване на газови контейнери, 15-метрови порти или малки мебелни крачета), а в строителната индустрия (напр. роботи пренасят 50-килограмови циментови торби или кофи за боя 24 часа в денонощието), в производствената индустрия на машини и съоражения (например роботите си сътрудничат с CNC машината, като зареждат и разтоварване на детайли). Индустриалните роботи ви позволяват да изградите конкурентоспособност. Благодарение на скоростта на работа, те помагат за повишаването на ефективността и оптимизирането на използваните ресурси. Благодарение на тяхната прецизност, те ви позволяват да повишите качеството на продуктите и да намалите броя на отпадъците.

Q

Кой робот за кое приложение – как да избера?

A

Изборът на робот не е лесен, когато производителят предлага повече от 50 различни модела. Можете да използвате търсачката на робот и филтър по приложение (напр. Робот за заваряване, робот за палетизиране, робот за машинно обслужване) и / или според теглото на частта, която роботът трябва да повдигне / пренесе / завърти и според обхвата – т.е. колко далеч роботът трябва да посегне към този детайл или да го прибере.

Струва си, да се срещнете с нашите специалисти или просто да ни или просто да ни посетите, като ни предоставите детайла. Това е важно, тъй като товароподемността на робота трябва да отчита теглото на захвата и теглото на детайла. и теглото на детайла. На срещата с вас, ние сме в състояние да научим за детайлите и процеса, както и да изберем оптималния робот.

Свържете се с нас. Заедно ще намерим най-подходящото решение.

Marcin Brydak
International Account Manager Kawasaki Robotics CEE HUB

Mail : M.Brydak@kawasakirobotics.pl
Phone : +48 603 790 051

Minko Angelov
Managing Director Bimex Ltd.

Mail : Minko@bimextools.com
Phone : +359 286 830 43

Искате да започнете или имате въпроси?
Нашият екип е на едно кликване разстояние.